ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ | ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ | ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ | ΤΗΛ. 210 4221060 | E - mail: info@motopegasus.com | ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ KABUTO – AXXIS - YOHE – SCOTT – SEVENTY DEGREES – SP CONNECT – AUVRAY - UCLEAR

Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ - ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ

Έχοντας παρουσία στην Ελληνική αγορά για περίπου 4 δεκαετίες, η εταιρεία Μότο Πήγασος χαρακτηρίζεται από συνέπεια και συνέχεια στις αξίες που από την δημιουργία της είχε θεσπίσει και είναι συνώνυμο της εξυπηρέτησης και της ποιότητας.

Η ιστορία μας ξεκινά το 1987 εισάγοντας μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες από την Ιαπωνία και καινούργιες από την Κίνα, την Ταϊβάν και την Ευρώπη για την Ελληνική αγορά. Σταθμό στην πορεία μας αποτέλεσαν κάποιες  ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή που είχαμε με την Fosti Motorcycle (Foshan Piaggio – China), επίσης με τη TAI LING MOTOR (Suzuki Taiwan).

Αναβαθμίζοντας αυτή την εταιρεία 7 χρόνια αργότερα στην σημερινή της μορφή και επωνυμία, η εταιρεία “ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ” με κύρια δραστηριότητα την αποκλειστική αντιπροσώπευση – εισαγωγή και εμπορία μοτοσυκλετών ανταλλακτικών και αξεσουάρ δραστηριοποιείτε σε όλη την Ελλάδα διανέμοντας χονδρικός και μόνον τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει .

Ακολουθώντας τις προσταγές κάθε εποχής, κατά το παρελθόν δημιούργησε αρκετά δικά της  brand όπως τα κράνη MPK & REBEL, τις κλειδαριές CRONUS, τις μπαγκαζιέρες LEONARDO & AXIS καθώς και τα προϊόντα ένδυσης KANGOO & TEXSTAR ενώ επίσης αντιπροσώπευσε και διένειμε στην Ελληνική αγορά τα NAU, YOKO, GAMAX  κ.α.

Σήμερα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε προέρχονται από μεγάλους και επώνυμους κατασκευαστές. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλο τον κόσμο και προτιμώνται ως κύρια επιλογή από όλους σχεδόν τους μοτοσυκλετιστές παγκοσμίως.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος των ακόλουθων προϊόντων:

  • SCOTT On Road & Off Road
  • OGK-Kabuto helmets (Ιαπωνικά κράνη κορυφαίας ποιότητας)
  • AUVRAY (Γαλλικές αντικλεπτικές κλειδαριές μοτοσυκλετών)
  • YOHE helmets (Ο κορυφαίος-μεγαλύτερος κατασκευαστής που αποτελεί την κύρια επιλογή των διασημότερων brands για την κατασκευή των O.E.M. προϊόντων τους. ) 
  • SD (Seventy Degrees Ισπανικής σχεδίασης, επίσης θυγατρική εταιρεία της ΜΤ)
  • SP CONNECT (Το καλύτερο σύστημα στήριξης κινητών  Αυστριακής προέλευσης)
  • UCLEAR (Κορυφαίας ποιότητας Αμερικανικές ενδοεπικοινωνίες) 

Από τον Αύγουστο του 2019 διαθέτουμε στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα επί της  Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως) 26 ένα νέο κατάστημα (SHOW ROOM) στο οποίο εκτίθενται τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε.

   

 

Το κατάστημα λειτουργεί με πλήρη ωράριο και πραγματοποιούνται πωλήσεις  χονδρικής – Λιανικής.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Νιώστε ασφαλείς για τις επιλογές σας

Υπεύθυνη και διαρκή ενημέρωση, σε τεχνικά και ειδικού περιεχομένου θέματα που αφορούν τα προϊόντα μας. Καλέστε μας στο 210 4221060.

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι - διανομείς Ελλάδος

Εκπροσωπούμε κατ’ αποκλειστικότητα μερικά από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής προϊόντων για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σύμφωνα ή πέραν της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Παρέχεται ελάχιστη εγγύηση 2 ετών σε όλα τα προϊόντα για κατασκευαστικά λάθη η αστοχίες, σύμφωνα με τους όρους του κάθε κατασκευαστή.
0
+
ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
0
+
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΑ BRAND