ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ | ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ | ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ | ΤΗΛ. 210 4221060 | E - mail: info@motopegasus.com | ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ KABUTO – AXXIS - YOHE – SCOTT – SEVENTY DEGREES – SP CONNECT – AUVRAY - UCLEAR

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

   Οι αγορές
προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσω του e-shop της εταιρείας ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, μπορούν να εξοφλούνται,
επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με αντικαταβολή.

Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα
πρέπει να καταβάλλεται κατά την παράδοση των εμπορευμάτων το ποσό που θα έχετε αποδεχτεί
κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας.

  • Με κατάθεση σε
    τραπεζικό λογαριασμό της

IBAN: GR.750.260.208.00000.10.100.27.85.51
Ή στον λογαριασμό: 0026.0208.01.0100278551

Με δικαιούχο τον: ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑ

   Στην περίπτωση που επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζιτικό λογαριασμό, θα παραλάβετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας ένα ενημερωτικό – απαντητικό e-mail. Τα παραγγελθέντα εμπορεύματα θα παραμείνουν για τις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες δεσμευμένα στο όνομά σας προκειμένου να σας αποσταλούν αμέσως μετά την εμφάνιση των χρημάτων στον τραπεζιτικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση κατάθεσης του ποσού μέσω εμβάσματος από άλλη τράπεζα εκτός της EUROBANK, τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν εξολοκλήρου τον καταθέτη. Παρακαλούμε να υπολογίσετε ότι η αποστολή και εμφάνιση των κατατεθειμένων χρημάτων γίνεται κατά τις εργάσιμες και μόνον ημέρες. Στην περίπτωση Σαββάτου, Κυριακής ή άλλων αργιών θα πρέπει να συνυπολογιστούν αυτές στις ημέρες αναμονής. Η αποστολή των εμπορευμάτων θα γίνει αμέσως μετά την εμφάνιση των χρημάτων στον λογαριασμό μας και εφόσον αυτά ανταποκρίνονται επακριβώς στην παραγγελία σας σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και διευκρινήσεις.

  • tbi bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)  

    Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank.